Administratie

Inzicht, digitaal, grip op jou resultaat

Inboek.nl verzorgt bij jou op locatie of bij ons op kantoor in Stadskanaal jouw administratie.
Wij streven naar het dagelijks bijwerken van jouw administratie.
De administratie gaan we samen met jou verwerken. 
Wij zorgen dat jij maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks inzicht hebt in jou financiële administratie. 

Inboek.nl  verwerkt de crediteuren en de debiteuren, boekt de bank bij, kan de betalingen verrichten, kan zorg dragen voor de gehele debiteurenbeheer. Tevens verzorgen wij de periodieke aangifte omzetbelasting en kunnen wij de elektronische winstaangifte van jouw onderneming doen.

Het verwerken  van een correcte administratie is wettelijk verplicht! 

Digitaal verwerken van facturen

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken stellen wij een gratis app van Basecone beschikbaar. Hiermee kan je simpel en snel een foto maken van je bonnetjes of facturen en zo aanleveren in de boekhouding.
Je leveranciers geef je jouw unieke Basecone mailadres en hiermee worden de facturen rechtstreeks in de boekhouding aangeleverd. Documenten worden veilig in de cloud opgeslagen waardoor je ze altijd en overal kunt inzien. Nooit meer een factuur kwijt!
De documenten zijn altijd beschikbaar in de online archief volgens de bewaarplicht volgens de eisen van de Belastingdienst.

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!

financiele administratie

Grip op jouw resultaat

Inboek.nl creërt een dashboard, waarin je in één oogopslag alle relevante informatie kunt overzien om jouw onderneming te besturen.

Via een eigen inlog heb jij toegang tot al jouw gegevens.
In één overzicht zie jij wat je nog moet betalen, wat je nog moet ontvangen en wat jouw saldo en winst is.
En dat allemaal zonder zelf te boekhouden. 

Een dashboard voor grip op jouw resultaat!

Bankenkoppeling

De online bankafschriftenkoppeling leest automatisch bankafschriften in. Wij verwerken vervolgens deze afschriften in het boekhoudpakket, zo heb jij realtime inzicht in jouw banksaldo. Deze functionaliteit biedt jou optimale effectiviteit in combinatie met de Rabobank, ING en ABN AMRO. Voor overige banken kunnen wij een bestand downloaden en inlezen. 

Daarnaast zorgt de koppeling met ING en Rabobank ervoor dat jij direct vanuit de Management Monitor een betaalbaarstelling kunt versturen.

Betalen

Openstaande facturen van leveranciers kun je direct vanuit de administratie selecteren en ter betaling aanbieden bij jouw bank.